Wat Doet APS Therapy

APS app..jpg

Wanneer u te maken krijgt met een aandoening, ziekte of een periode van lusteloosheid, geen energie heeft, heeft dat invloed op alles wat u doet.  APS therapie kan dan  de therapie voor je zijn, die u helpt op een aangename, pijnloze manier ondersteuning en wellicht een oplossing voor uw problemen te vinden.

APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie en is een revolutionaire vorm van therapie. APS maakt gebruik van micro gelijkstroom, die een lichaamseigen stroom het lichaam instuurt en zorgt dat er daardoor meer ATP kan worden aangemaakt, waardoor er vijf tot acht maal zoveel energie vrijkomt dan normaal en een verbeterde lichaamscommunicatie op gang komt.

Daardoor komen allerlei lichaamsprocessen op gang, zoals :

 

- vermindering van pijn

- sneller herstel

- versoepeling van spieren en gewrichten

- betere doorbloeding

- beter slaapgedrag

- meer rust

Tijdens een APS-behandeling zit of ligt u in een behandelstoel en worden er meestal 4 elektroden op uw huid geplakt. Deze electroden zijn verbonden met het APS apparaat. Dit apparaat geeft elektrische stroompjes af, die u tijdens het instellen als een lichte tinteling onder de elektroden zult ervaren. Dan wordt de stroom naar beneden bijgesteld, naar een niveau dat u niets meer voelt. Dus tijdens de behandeling voelt u niets van de behandelstroom. Het kan wel zijn dat u tijdens een behandeling iets van een verandering voelt.

De APS behandeling zorgt dat er veel meer afvalstoffen in uw lichaam vrijkomen, daarom is het nodig na de behandeling, gedurende die dag zeker 1,5 liter water te drinken, zodat deze gemakkelijk het lichaam kunnen verlaten.